Πολυτελείς κατοικίες για διακοπές στην Ελλάδα

Η εταιρεία “Pretty Greek Villas” δραστηροποιείται στον τομέα της ενοικίασης πολυτελών κατοικιών για διακοπές στην Ελλάδα. Ειδικεύεται στην παροχή οικονομικά προσιτών αλλά παράλληλα πολυτελών και άρτια εξοπλισμένων βιλών.

Οι βίλες που διαχειριζόμαστε είναι από τις πιο όμορφες, καλοδιατηρημένες και στις πιο συμφέρουσες τιμές. Αναζητούμε τις καλύτερες βίλες, στις πιο όμορφες περιοχές, εξασφαλίζοντας μια τέλεια ισορροπία μεταξύ ποιότητας και τιμής. Προσιτή Πολυτέλεια στον “Παράδεισο” που αποκαλούμε Ελλάδα.

Η “Pretty Greek Villas” είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Οι ιδιοκτήτες της ζουν στην Ελλάδα μόνιμα τα τελευταία 20 χρόνια και απασχολούν μόνο Έλληνες. Η πλειοψηφία των βιλών που διαχειριζόμαστε ανήκουν επίσης σε Έλληνες.

Έχουμε επιλέξει προσωπικά πάνω από 350 βίλες σε όλη την Ελλάδα. Γνωρίζουμε και διατηρούμε άψογες σχέσεις με τους ιδιοκτήτες των βιλών, τους μάγειρες, τα συνεργεία καθαριότητας, τους οδηγούς μας, τους προμηθευτές αυτοκινήτων και σκαφών αναψυχής, όπως επίσης και τους κατ’οίκον διανομείς προμηθειών και τροφίμων.

Για τη χρονιά του 2020, που η εμφάνιση του COVID-19 εμπνέει παγκόσμια ανησυχία, διασφαλίζουμε ότι οι βίλες που διαχειριζόμαστε, παραδίδονται σύμφωνα με τα πρότυπα υγιεινής που συστήνονται από το Υπουργείο Υγείας.

Η ελάχιστη διάρκεια διαμονής για τον μήνα Αύγουστο είναι 7 διανυκτερεύσεις και για τους υπόλοιπους μήνες 4-5 διανυκτερεύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την τέλεια βίλα για εσάς στην Ελλάδα. Η Μαριλού, η Βασιλική, ο Γιώργος και η υπόλοιπη ομάδα της PGV μαζί με τους ιδιοκτήτες των βιλών και τους προμηθευτές μας, βρίσκονται εδώ για να σας εγγυηθούν ότι θα έχετε τις πιο τέλειες καλοκαιρινές διακοπές, σχεδιασμένες σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.